

Ένα 24ωρο μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (7/02) ντέρμπι τηε 14ης αγωνιστικής της Basket League με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
Μετά τα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ ανιχνεύθηκαν άλλα τρία κρούσματα, με τον αριθμό αυτών που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 ν΄ ανεβαίνει στους τέσσερις.
Η ανακοίνωση των πρασίνων: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.
Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γαμήλιο γλέντι του ανιψιού του
Σε θρήνο κατέληξε ένα γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα, όταν ο θείος του γαμπρού κατέρρευσε.
Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του 24χρονου ομοεθνή του – Τον μαχαίρωσε με σουγιά στην καρδιά
Χωρίς δικηγόρο προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 23χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τον 24χρονο.
Μυκόνος – Πειραιά: Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα – Χειροπέδες σε δύο άτομα
Στη σύλληψη δύο ατόμων, για κατοχή και μεταφορά ποσότητας λαθραίων καπνικών προϊόντων προχώρησαν οι.