

Συνολικά 6.415.096 μετοχές της Marfin Investment Group A.E Συμμετοχών απέκτησε η Τράπεζα Πειραιώς στις 14 Φεβρουαρίου 2023 μέσω του Χρηματιστηρίου, με μεσοσταθμική τιμή απόκτησης €0,199882 ανά μετοχή, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πειραιώς Financial Holdings A.E. σε συνέχεια της από 09.02.2023 δημοσιοποίησης της υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από τη θυγατρική της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (ο “Προτείνων”) προς τους μετόχους της Marfin Investment Group A.E Συμμετοχών για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους.
Πρόκειται για ποσοστό περίπου 0,6828% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, όπως αναφέρει η Πειραιώς.
Η υψηλότερη τιμή, στην οποία ο Προτείνων απέκτησε μετοχές της Εταιρείας κατά την προαναφερθείσα ημερομηνία, ανέρχεται σε €0,2170 ανά μετοχή, ως εκ τούτου εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 2 του νόμου 3461/2006.
Κατόπιν αυτών, ο Προτείνων κατέχει πλέον 502.658.396 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 53,5021% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.