

Μεγάλη μέρα για τα κοινωνικά μέσα σήμερα, τονίζει ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σε ανάρτησή του στο Twitter.
Εχουν προηγηθεί κατηγορίες κατά του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου για παρέμβασή του στις προεδρικές εκλογές του 2020 και απειλές να κλείσει τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε: «Αυτή θα είναι μια μεγάλη μέρα για τα κοινωνικά μέσα και τη δικαιοσύνη!»
Το πρωί, το Reuters μετέδωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει σήμερα Πέμπτη εκτελεστική εντολή για τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου,μετά την απειλή του να κλείσει τις ιστοσελίδες τις οποίες κατηγορεί ότι «καταπνίγουν» τις συντηρητικές φωνές.
Οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, ενώ είναι ασαφές το πώς θα μπορέσει ο κ. Τραμπ να υλοποιήσει την απειλή του να κλείσει ιδιωτικές εταιρείες, περιλαμβανομένου του Twitter.
Η διαμάχη ξέσπασε όταν το Twitter, σε μια πρωτοφανή κίνηση, τοποθέτησε ειδική σήμανση σε tweets του προέδρου για τις επιστολικές ψήφους, προτρέποντας τους αναγνώστες του να «ενημερωθούν για τα γεγονότα».
Χθες, με μια σειρά αναρτήσεων, ο πρόεδρος απείλησε να προχωρήσει σε ρύθμιση ή κλείσιμο του Twitter και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν σήμερα τουλάχιστον 77 drones
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 38 από τα 77 μη επανδρωμένα.
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτό είναι το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων που θα κληθεί να εκλέξει τον διάδοχο του
Εκατόν τριάντα πέντε καρδινάλιοι, με μέση ηλικία τα 70 χρόνια, θα συγκροτήσουν το Κονκλάβιο.
Bloomberg: Ο Μπέσεντ (ΥΠΟΙΚ) περιμένει να αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ φέρεται να δήλωσε σε κλειστή εκδήλωση επενδυτών.
Κάλας: Η Ρωσία προσπάθησε “να κερδίσει χρόνο” με την πασχαλινή εκεχειρία
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας δήλωσε σήμερα ότι η πασχαλινή εκεχειρία που.