

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε την Εθνική Ένωση Όπλων (NRA) να μετεγκατασταθεί στο Τέξας, λίγη ώρα αφότου οι εισαγγελικές αρχές, τόσο στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης όσο και στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον ανακοίνωσαν ότι προσφεύγουν στα δικαστήρια εναντίον του πανίσχυρου λόμπι, το οποίο κατηγορούν για οικονομικές ατασθαλίες.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε ότι το Τέξας θα ήταν μια θαυμάσια Πολιτεία για το λόμπι, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην πόλη Φέρφαξ της Βιρτζίνιας. Ωστόσο, έχει καταγραφεί ως μη κερδοσκοπική οργάνωση στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, στην οποία πραγματοποιεί και τις περισσότερες οικονομικές συναλλαγές της.
Σχετικά Νέα
Eurovision: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά εναντίον της Μαρίνας Σάττι – «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους»
H τραγουδίστρια Eden Golan, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 περιγράφει την σκληρότητα που ισχυρίζεται πως.
Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία
Σε εκεχειρία 30 ημερών χωρίς όρους από τις 12 Μαΐου, συμφώνησαν σήμερα Σάββατο (10/5).
Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι λέει για το όραμά του και την επιλογή του ονόματος
Να συνεχίσει ορισμένες από τις βασικές προτεραιότητες του Πάπα Φραγκίσκου υποσχέθηκε ο Πάπας Λέων.
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.