

Η επικράτηση βορείων ανέμων στην χώρα κατά τις επόμενες ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση των επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Στους χάρτες του meteo παρουσιάζονται οι αναμενόμενες συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης κοντά στο έδαφος το μεσημέρι του Σαββάτου 10/05 και το βράδυ της Κυριακής 11/05, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του μοντέλου DUSTmeteo του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Συγκεντρώσεις σκόνης
Όπως φαίνεται σε αυτούς, οι αυξημένες συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης που το μεσημέρι του Σαββάτου 10/05 θα επηρεάζουν κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας, θα υποχωρήσουν σημαντικά έως το βράδυ της Κυριακής 11/05.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βόρειοι άνεμοι, μεταφέροντας ψυχρότερες αέριες μάζες, θα προκαλέσουν παράλληλα σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Σχετικά Νέα
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.
Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – Τι λένε θύματα που εξαπάτησε
Για «κομπίνα εκατομμυρίων» καταγγέλλεται λογιστής με έδρα την Καρδίτσα που φαίνεται πως εξαπάτησε πάνω.
Αμέτρητα τα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα – Το revenge porn γίνεται η «μάστιγα» της εποχής
Πολλά είναι τα περιστατικά revenge porn στην χώρα μας. Μετά την αναβολή της δίκης.
Αυτοκινούμενα: Ένα βήμα πίσω από το υπουργείο τουρισμού μετά το σάλο για τις απαγορεύσεις
Η ποινικοποίηση του εναλλακτικού τουρισμού που εισάγει ο νόμος 5170/2025 έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.