

Σοκ στην τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο προκάλεσε η είδηση θανάτου ενός 14χρονου αγοριού, που έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.
Σύμφωνα με το agriniopress, ο 14χρονος φέρεται έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη λίγο μετά τις 12:00, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες όταν ο 14χρονος εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, με σοβαρά τραύματα.
Γείτονας γιατρός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επικράτησε πανικός στο σημείο με τους περίοικους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.
Σχετικά Νέα
Νίκος Ορφανός: Έμαθα για τον όγκο 20 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου – Είπα δεν θα επιτρέψω να μην με αφήσει να τη δω να μεγαλώνει
Μόλις 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του έμαθε ο Νίκος Ορφανός.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Σύλληψη αρχαιοκάπηλων στη Λ. Ποσειδώνος – Βρέθηκε ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια
Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων, προχώρησε το.