

Ανείπωτη τραγωδία στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Δίδυμα, 18 μηνών, πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους όταν η προγιαγιά τους -η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ– άφησε ανοιχτή την πίσω πόρτα του σπιτιού τους.
Τα δίδυμα αδέλφια Λόκλιν και Λορελί Καλάτζο βρέθηκαν στον πάτο της πισίνας από την 37χρονη μητέρα τους, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, που επιχείρησε μάταια να τα επαναφέρει στη ζωή.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε ότι η γιαγιά της μητέρας των παιδιών, που ζει με την οικογένεια και πάσχει από Αλτσχάιμερ, άφησε κατά λάθος ανοιχτή την πίσω πόρτα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να βγουν στον κήπο και να πέσουν στο νερό.
Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ωστόσο σε δήλωσή της αναφέρει ότι δεν φαίνεται να υπήρχε εγκληματική πρόθεση.
Σχετικά Νέα
Ποιους πλήττει κυρίως στην Ευρώπη ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ
Ο εμπορικός πόλεμος, που έχει εξαπολυθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επιβαρύνει πολύ.
Γερμανία: Εκτός νόμου το εξτρεμιστικό «Βασίλειο της Γερμανίας» – Συνελήφθη ο «βασιλιάς», Πέτερ Φίτσεκ
Δεκατρία χρόνια μετά την ίδρυσή τoυ, το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σήμερα εκτός νόμου.
Βρετανία: Σύλληψη ενός 21χρονου για τη φωτιά στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ – Η αντιτρομοκρατική συμμετέχει στις έρευνες
Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ, ενώ.
Ο Σι Τζινπίνγκ εγκωμιάζει τις σχέσεις Κίνας – Λατινικής Αμερικής έναντι της αμερικανικής «παρενόχλησης»
Ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ υποσχέθηκε σήμερα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής να.