Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Όταν ο πατέρας εντόπισε το παιδί στην πισίνα ήταν νεκρό τουλάχιστον 4 λεπτά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά από τον τραγικό θάνατο ενός αγοριού ηλικίας μόλις 3 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής, το οποίο πνίγηκε σε πισίνα πολυτελούς κατοικίας, καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

Το τριών ετών παιδί εντόπισε στην πισίνα ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν στη βίλα. Στη θέα αυτή, ο πατέρας, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του το παιδί του στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήγε στην πισίνα να παίξει, αλλά δεν ήξερε μπάνιο με αποτέλεσμα να πνιγεί. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού δεν ήξερε να κολυμπά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει το παιδί της και την ώρα που εκείνο πνιγόταν, το έβλεπε και φώναζε για βοήθεια. Όταν ο πατέρας έφτασε στο σημείο το παιδί είχε χάσει τη ζωή του καθώς είχαν περάσει 4-5 λεπτά.

Οι γονείς εργάζονταν σε βίλα στην περιοχή Μηνιές της Κεφαλονιάς και είχαν πάρει μαζί τους το παιδί τους. Ο πατέρας προσπάθησε να το βοηθήσει αλλά ήταν μάταιο. Οι γονείς του παιδιού, έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star επί μία ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς είχαν πέσει πάνω από τον μικρό Λεβόν και προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γονείς του έξω από τα επείγοντα περίμεναν καρτερικά ένα ευχάριστω νέο. Δυστυχώς, όμως, ο μικρούλης δεν τα κατάφερε.

Ο διοικητής νοσοκομείου Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρτίνης μιλώντας στην τηλεόραση του Star είπε: «Με ψυχραιμία αντιμετώπισαν οι περισσότεροι από τους γιατρούς το περιστατικό. Ήμουν και εγώ παρών σε όλη τη διάρκεια αυτή αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση».

Σχετικά με το αν οι γονείς είπαν κάτι είπε: «Τι να τους ρωτήσουμε ήταν εκτός … ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έκλαιγαν και φώναζαν. Οι άνθρωποι περίμεναν έξω ενώ γινόντουσαν όλες αυτές οι προσπάθειες , ήταν έξω και περίμεναν. Μετά όταν τους είπαμε να το δουν η αντίδρασή τους ήταν τραγική.

Οι γονείς εργάζονταν σε βίλα στην περιοχή Μηνιές της Κεφαλονιάς και είχαν πάρει μαζί τους το παιδί τους. Ο πατέρας προσπάθησε να το βοηθήσει αλλά ήταν μάταιο. Οι γονείς του παιδιού, έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα.

Ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεράσιμος Τιμοθέατος μιλώντας στην κάμερα του Star είπε «Όταν το αντιλήφθηκε η μητέρα δεν γνώριζε μπάνιο άρα δεν μπορούσε να δώσει βοήθεια στο παιδάκι που ήταν στην πισίνα και πνιγόταν.

Ο δημοσιογράφος από το ekefalonia.gr, Ανδρέας Αρβανιτάκης είπε: «Το πήγαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, έγινε διασωλήνωση αλλά δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να σωθεί το παιδάκι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα