

Συναγερμός σήμανε στις 4:30 σήμερα το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, διώροφης κατοικίας στην περιοχή της Φυτείας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο νεκρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και αναμένεται να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά ενώ το διαμέρισμα καταστράφηκε μερικώς.
Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν η ταυτότητα του άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός καθώς και τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.