

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος άνδρας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον καταπλάκωσε το όχημα που επισκεύαζε στο συνεργείο αυτοκινήτων στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9).
Ο 60χρονος εργάζονταν σε συνεργείο αυτοκινήτων όπου κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που επισκεύαζε τον καταπλάκωσε.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανατος του στις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.