

Νεκρό ανασύρθηκε ένα κοριτσάκι 5 χρονών στην παραλία της Αυλίδας το μεσημέρι του Σαββάτου.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι βρέθηκε πνιγμένο ένα 5χρονο κορίτσι στην Παραλία της Αυλίδας όπου είχε πάει με τους γονείς του για μπάνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί, βρισκόταν αρκετή ώρα μέσα στην θάλασσα, όταν οι γονείς του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου προσπάθησαν να του κάνουν τεχνική αναπνοή ενώ λίγο μετά τις 2.30 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σχετικά Νέα
Σύλληψη 30χρονου για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης
Έπειτα από πολυήμερη και συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών, συνελήφθη στις 7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης.
Ένοπλη ληστεία τη νύχτα σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω – Χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη
Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.