

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (16/03) ο 63χρονος που αγνοείτο, στη θαλάσσια περιοχή Υψηλής Γέφυρας Ευρίπου Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους το όχημα που οδηγούσε έπεσε στην θάλασσα.
Το απόγευμα της Τρίτης (16/03) σήμανε, μάλιστα, συναγερμός στις Αρχές. Τελικά, ο άτυχος εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει στη θάλασσα κάτω από την υψηλή γέφυρα.
Ανασύρθηκε από δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη έρευνες του λιμενικού σώματος από ξηρά και θάλασσα, με δύο περιπολικά οχήματα, ένα πλωτό και ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών.
Όπως αναφέρει το «evima.gr», το Λιμεναρχείο Χαλκίδας διεξάγει επίσης έρευνα για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου μέσα στη θάλασσα.
Πηγή: evima.gr
Σχετικά Νέα
Πελοπόννησος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης ανεμογεννητριών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη, θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.