Τρ. Αλεξιάδης: Ορισμένα ΜΜΕ στην προσπάθειά τους να στηρίξουν την αδιέξοδη πολιτική της ΝΔ παραποιούν την πραγματικότητα

Στο ραδιόφωνο του Alpha ο Τρ.Αλεξιάδης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Σχετικά με τις «αντιδρασεις» που προέβαλαν μερίδα ΜΜΕ και με δεδομένη την ευαισθησία μου επειδη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μακεδονια ειναι ευκαιρία να τονίσω.

Είναι τρομερό πως ορισμένα ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν πολιτικά την αδιέξοδη πολιτική της ΝΔ, παραποιούν την πραγματικότητα. Αν κάποιος διαβάσει ή ακούσει το τι ακριβώς είπε ο Ν.Παππάς (ή και άλλων στελεχών μας σε ανάλογες καταστάσεις) θα δει το μέγεθος της παραπληροφόρησης, που δεν είναι κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Κυβέρνησή μας μόνο, είναι κίνδυνος για την ίδια την Δημοκρατία και την χώρα. Τελείως διαφορετικό πράγμα είπε και τελείως διαφορετικό πράγμα έβγαλαν.

Αλλά μιά και μιλάμε για το θέμα αυτό, ας δούμε και την άλλη πλευρά της παραποίησης ειδήσεων. Αν σας έλεγα ότι σε ένα Νομό 100.000 πολιτών, μαζεύτηκαν 30 γραφικοί και φώναζαν χρυσαυγίτικα συνθήματα, θα μου απαντούσατε, σιγά το γεγονός. Αυτό ακριβώς έγινε στην Βέροια. Περίπου 20-30 ήταν και στο Κιλκίς, περίπου 30-40 και στην Δράμα. Σε μεγάλους Νομούς, όπου κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα και φυσικά κλίμα. Και ΜΜΕ, κυρίως των Αθηνών, περνουν αυτές τις εικόνες και δημιουργούν θέμα εκεί που δεν υπάρχει ,με την έννοια της υπερβολής και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας».

Σχετικά Νέα