

Ένα φορτηγό πλοίο, με σημαία Γουϊνέας – Μπισάου, βυθίστηκε νωρίτερα, στα ανοικτά των ακτών της Αττάλειας, στην Τουρκία.
14 Σύροι ναυτικοί επέβαιναν στο πλοίο «Joe 2», το οποίο είχε αποπλεύσει από την Αλεξανδρέττα (Ισκεντερούν) της Τουρκίας και μετέφερε αλουμίνιο στην Ουκρανία.
Ένας ναυτικός εντοπίστηκε νεκρός, δύο διασώθηκαν από ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής και άλλοι τρεις από παραπλέοντα πλοία, σύμφωνα με τον νομάρχη της Αττάλειας Ερσίν Γιαζιτζί.
Η τουρκική ακτοφυλακή ανέφερε νωρίτερα ότι το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 3:47 καθώς είχε πάρει κλίση. Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, η οποία συνεχίζεται καθώς αγνοείται η τύχη οκτώ ναυτικών.
Σχετικά Νέα
-
Η Βόρεια Κορέα καθέλκυσε ένα νέο πολεμικό πλοίο
Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, Κιμ Γιονγκ Ουν, παρέστη την Παρασκευή, 25 Απριλίου, στην τελετή καθέλκυσης.
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζιούφρε – Είχε καταγγείλει τον Τζέφρι Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία είχε καταγγείλει τον Τζέφρι Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου.
Γάζα: Αντιπροσωπεία της Χαμάς θα συναντήσει τους Αιγύπτιους διαμεσολαβητές στο Κάιρο
Αντιπροσωπεία της Χαμάς θα συναντήσει τους Αιγύπτιους διαμεσολαβητές σήμερα, Σάββατο (26/4) στο Κάιρο για.
Υπουργός Εξωτερικών της Κίνας: Οι δασμοί των ΗΠΑ δείχνουν «ακραίο εγωισμό»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Γουάνγκ Γι δήλωσε ότι το Πεκίνο θα προασπίσει τους.