

Με NAVTEX αντέδρασε η Τουρκία στην υπογραφή συμφωνίας οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτήρισε αρχικά “ανύπαρκτη” τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου και στη συνέχεια έγινε γνωστό πως εκδόθηκε Navtex για στρατιωτική άσκηση.
Θεωρείται πως με τη NAVTEX αυτή η Τουρκία αντιδρά στην υπογραφή συμφωνίας οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.
Η υδρογραφική και ωκεανογραφική υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε NAVTEX με την οποία γνωστοποιείται η διεξαγωγή ασκήσεων με χρήση πραγματικών πυρών σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο.
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Αυγούστου.
Σχετικά Νέα
Πάπας: Η κούρσα της διαδοχής, το δίλημμα και η πιθανότητα ενός «τραμπικού Ποντίφικα»
Όταν η κινηματογραφική ταινία «Κονκλάβιο» καθηλώνει το κοινό με τον καθηλωτικό μονόλογο του καρδινάλιου.
Το νέο δημοσκοπικό κύμα στο «μικροσκόπιο» των κομμάτων
Η μετα-ευρωεκλογική περίοδος έχει μετατραπεί σε πραγματικό «ναρκοπέδιο» για το πολιτικό σύστημα, καθώς οι.
Αποκαλυπτήρια του νόμου για τους σιδηροδρόμους
Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον ελληνικό σιδηρόδρομο, επενδύοντας σε ασφάλεια, σύγχρονη διοίκηση και.
Ανησυχία για τις ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους στις Βούτες Ηρακλείου
Δύο μεγάλες σε μήκος ρηγματώσεις που έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και λίγες μέρες.