

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου, στην Τουρκία.
Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι 76 νεκροί και 51 τραυματίες.
Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη εννέα ατόμων, μεταξύ του οποίου και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. νωρίς την Τετάρτη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς ανακοίνωσε ότι έξι επικεφαλής εισαγγελείς ανέλαβαν τη διεξαγωγή έρευνας για την πυρκαγιά και συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Για σήμερα, μία ημέρα μετά την τραγωδία, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Μπολού για να επιθεωρήσει τον τόπο της πυρκαγιάς και να συναντηθεί με τους τραυματίες στο περιστατικό.
Τουρκία: Ξεκληρίστηκε 14μελής οικογένεια
Και όσο έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για τις δραματικές στιγμές στο ξενοδοχείο στο θέρετρο Καρτάλκαγια, στην επαρχία Μπολού, στην Τουρκία, τόσο μεγαλώνει το σοκ.
Ανάμεσα στα θύματα 14 άτομα από την ίδια οικογένεια, που έκαναν διακοπές. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για ένα ζευγάρι με τρία παιδιά και εννέα άλλους συγγενείς.
Το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας
Η Ζεχρά, η μητέρα που έχασε τη ζωή της, η οποία ήταν υπάλληλος της Turkish Airlines συγκλόνισε με την τελευταία της πράξη, σύμφωνα με το CNN Turk. Βρισκόταν εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο με την οικογένειά της όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Ενώ έβλεπε να πλησιάσει το τέλος τηλεφώνησε στη μητέρα της και της ζήτησε να τη συγχωρέσει.
Σχετικά Νέα
Στην Αίγυπτο αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει «νέες ιδέες» για εκεχειρία
Αντιπροσωπεία της Χαμάς είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο για να συζητήσει με τους.
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.