Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ: Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα

Επίσημα στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο κεντρικό τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας το οποίο από σήμερα θα προβάλλεται στα κανάλια.

Το βίντεο ξεκινά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Καστελόριζο και υπενθυμίζει την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, το σποτ συνεχίζει «στις 26 Μαΐου ήταν η αρχή, 7 Ιουλίου ξεκινάμε» υπογραμμίζοντας στη μείωση της φορολογίας, την παροχή κινήτρων για επενδύσεις που θα φέρουν καλύτερες δουλειές και καλύτερους μισθούς.

Με κεντρικά μηνύματα «Ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα, ενωμένοι μπορούμε» και «Στις 26 Μαΐου έγινε η αρχή στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε» το προεκλογικό σποτ της ΝΔ το ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι χθες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως είναι η πρώτη φορά που οι εκλογές αντιμετωπίζονται τόσο θετικά από τις αγορές προσθέτοντας ότι το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι η ανάπτυξη χρειάζεται πολιτική σταθερότητα.

Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η κυβέρνηση μετά τις εκλογές ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει εκτος κομματικής αντιπαράθεσης τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Εν συνεχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή η Ν.Δ. θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της και ζήτησε να αξιολογηθεί επ’ αυτού και όχι επί των ψεμάτων και της προσπάθειας διαστρέβλωσης που γίνεται από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν προεξοφληθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των εκλογών για την αυτοδιοίκηση. «Δεν προεξοφλώ το τελικό αποτέλεσμα, δεν είμαι αλλαζόνας» τόνισε και συμπλήρωσε «η ΝΔ πέτυχε μια σημαντική επίδοση, αλλά την 7η Ιουλίου η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει». «Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει ο λαός μια ισχυρή εντολή» δήλωσε αλλά όπως διευκρίνισε πρέπει οι πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν.

Σχετικά Νέα