

Σε σχολιασμό της συνέντευξης του πρωθυπουργού, προχώρησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση: «Αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων υπονομεύοντας το κράτος δικαίου.
Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη συγκάλυψη και ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από προσφυγή του κ. Ανδρουλάκη.
Είναι εκείνος που έχει διορίσει Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που υπέγραφε για την Intellexa τις άδειες εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator σε αυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής, κάτι για το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει επιβάλει κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται με την εταιρεία.
Όσο κι αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα διεθνούς συνωμοσίας, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών καταρρίπτουν και αυτήν την εικονική πραγματικότητα.
Υ.Γ.: Ίσως αυτό εξηγεί γιατί δεν θέλει να γίνει debate ενόψει των ευρωεκλογών».
Σχετικά Νέα
Υπ. Δικαιοσύνης για εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Ανακοίνωση -απάντηση εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη.
Στ. Παπασταύρου: “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ – Στόχος μας να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα με ασφάλεια δικαίου”
“Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε μια ιστορική πολεοδομική μεταρρύθμιση, την τελευταία πιο εκτεταμένη.
Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια
Συνάντηση με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε είχε στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ.
Στις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Με επίκεντρο την πρόοδο της εξέλιξης του στρατηγικού πλάνου μετασχηματισμού και ανάπτυξης των Ελληνικών.