Το Oruc Reis στα 12 μίλια από την Ρόδο

Η Τουρκία συνεχίζει να δημιουργεί τετελεσμένα και να παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία, ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το αν θα γίνει πορεία στο πολυτεχνείο!

Και ο Ερντογάν εισβάλει εκ νέου στην Κύπρο μαζί με στρατεύματα. Το τουρκικό ερευνητικό έφτασε μία ανάσα από την Ρόδο, ανενόχλητο! Και στην Ελλάδα επικρατεί η απίστευτη φαρσοκωμωδία με το εάν θα γίνει η πορεία για το πολυτεχνείο. Ένας άθλιος και ελεεινός διχασμός, με απόλυτη κυβερνητική ευθύνη, αλλά και την αντιπολίτευση σε ρόλο κομπάρσου του άθλιου θεάτρου!

Η Ελλάδα αν έχετε πλέον την παραβίαση της υφαλοκρηπίδας της για αρκετούς μήνες. Ανέχεται επίσης την ενεργοποίηση από την Τουρκία του παράνομου – όπως λέγαμε – μνημόνιο με την Λιβύη. Δεν έχει προσπαθήσει να αποτρέψει ούτε μία στιγμή την τουρκική αρμάδα, όπως δικαιούται να το κάνει βάση του δικαίου της θάλασσας και του καταστατικού χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Δηλαδή η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εις βάρος της.

Ο Ερντογάν ανενόχλητος στην Αμμόχωστο

Η μη προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ακεραιότητας συνιστά παράβαση καθήκοντος και προδοσία. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικό το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αυτές τις στιγμές, ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα. Οι πληγές που θα αφήσει η απώλεια εθνικής κυριαρχίας είναι πολύ βαθύτερες από αυτές της Πανδημίας.

dynamic-hellas-gif

Σχετικά Νέα