

Αν το «κύριο πιάτο» της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν είναι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί στην Ανατολική Μεσόγειο και η συνοχή της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με τη Ρωσία, τότε είναι πολύ πιθανό το «επιδόρπιο» να αφορά τα σχέδια συνεκμετάλλευσης με αμερικανοΝΑΤΟΪκή εποπτεία, που προωθούνται σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και του Κυπριακού, ανεξάρτητα από το πότε και το πως αυτά θα «σερβιριστούν» επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.
«Αυτή είναι η μοναδική «χρησιμότητα» της συνάντησης, η οποία όχι μόνο δεν αμβλύνει, αλλά στην πορεία του χρόνου θα ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη στις διεκδικήσεις της τουρκικής άρχουσας τάξης, καταρρίπτοντας την προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι η εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία δήθεν θωρακίζει τη χώρα έναντι του «τουρκικού αναθεωρητισμού».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: «Η μάχη κατά του φασισμού είναι συνεχής – Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μια Ευρώπη Ειρήνης χωρίς πυρηνικά»
Στο Μνημείο των Πεσόντων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι, κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος.
Ν.Ανδρουλάκης: Για μια Ευρώπη των λαών, με κοινωνική δικαιοσύνη, συλλογική ασφάλεια και προοπτική για τις επόμενες γενιές
«”Κανείς δεν ερωτεύεται μια Κοινή Αγορά”, είχε δηλώσει εύστοχα ο Ζακ Ντελόρ. Και είχε.
Μ.Θεμιστοκλέους: Ξεκίνησε η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία
Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά.
Live η τελετή υπογραφής για τον ΒΟΑΚ παρουσία του Πρωθυπουργού
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου η τελετή υπογραφής της σύμβασης.