Το ακριβό αυτοκίνητο που «πρόδωσε» τον γιατρό και ο λόγος που δεν έγινε το ραντεβού με το αγόρι που εξέδιδε ο λυράρης

Ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου γνωστού ουρολόγου της Κρήτης που είχε κλείσει ραντεβού μέσω του 66χρονου λυράρη ώστε να βιάσει τον 11χρονο άσκησαν οι Αρχές. Η ακριβής περιγραφή του από τον 11χρονο στην Αστυνομία, το ακριβό του αυτοκίνητο, το ρολόι του, αλλά και τα ρούχα που φορούσε ήταν οι πληροφορίες που οδήγησαν τις Αρχές στον εντοπισμό του.

Όπως ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (30/3) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο σε βάρος του γιατρού έχει ασκηθεί δίωξη ενώ έχει ήδη τεθεί και σε αργία για ένα μήνα από την υπηρεσία του.

«Στις 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης.

Ο 46χρονος γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, αποτελούσε μια από τις επαφές που είχε κλείσει ραντεβού ο 66χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο.

Το ραντεβού τελικά όμως δεν προχωρήσει καθώς ο γιατρός έφυγε λέγοντας πως δεν είχε τελικά χρόνο.

Πώς το αυτοκίνητο του γιατρού οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του
Το παιδί στις καταθέσεις του στην Αστυνομία περίεγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 66χρονου αλλά και τα ραντεβού στα οποία το πήγαινε.

Μίλησε δε στους αστυνομικούς για το ακριβό αυτοκίνητο του γιατρού, τα ρούχα που φορούσε την ημέρα του ραντεβού, το ακριβές σημείο αλλά και το ρολόι που φορούσε ο ουρολόγος ενώ τόνισε πως ο 46χρονος τελικά έφυγε.

Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο που έμοιαζε στην περιγραφή του παιδιού από κάμερες ασφαλείας και, μέσω ταυτοποίησης των πινακίδων, οδηγήθηκαν στον γιατρό.

O γιατρός φαίνεται να παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με το παιδί αλλά υποστήριξε πως μόλις κατάλαβε πως ήταν ανήλικος, έφυγε.

Για τις Αρχές είναι σημαντικό να ταυτοποιηθούν και άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φαίνεται να κακοποίησαν το παιδί αλλά και οι 29 χρήστες πλατφόρμες, στους οποίους έχει σταλεί πορνογραφικό υλικό του παιδιού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα