

Την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού λαού για τις μεγάλες δοκιμασίες, αλλά και τον θαυμασμό για τα επιτεύγματα του κυπριακού λαού, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, σήμερα το πρωί, με την ευκαιρία της επετείου έναρξης του Κυπριακού Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα 1955-59.
Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, διαβεβαίωσε τον Κύπριο ομόλογό του ότι «η Ελλάδα θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις, όπως άλλωστε πράττει διαχρονικά, στην προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να επανακτήσει την πλήρη κυριαρχία της, ως κράτος-μέλος της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.