

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στην Κέρκυρα, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η προωθούμενη προς ψήφιση ρύθμιση για τις φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές (120 δόσεις) κινείται σε θετική καταρχήν κατεύθυνση, χρήζει όμως αρκετών βελτιώσεων.
Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή καλεί και πάλι την κυβέρνηση να νομοθετήσει την απαλλαγή των δικηγόρων από το ΦΠΑ για τις δικαστηριακές υπηρεσίες.
Παράλληλα, η συντονιστική επιτροπή διατύπωσε τις επιφυλάξεις της σχετικά με «τη νομική ορθότητα της λύσης που δόθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την απόφαση 4/2019 για το ζήτημα των δανείων σε ελβετικό φράγκο, υπό το φως ιδίως της πρόσφατης νομολογίας του ΔΕΕ».
Σχετικά Νέα
Κ. Πιερρακάκης: Επεκτείνουμε το επενδυτικό clawback ως το 2030
Την επέκταση του επενδυτικού clawback ως το 2030 ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ο Υπουργός Εθνικής.
Παράταση στην προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021»
Παράταση, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025, δίνεται για τις αιτήσεις του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021»,.
«Εξοικονομώ 2021»: Παράταση στην προθεσμία αιτήσεων
Παράταση, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις.
Εως αύριο, Πέμπτη οι αιτήσεις για 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2025-2026» της Δημόσιας Υπηρεσίας.