

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε ένα τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (10.05.2023) στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας οδηγός «καρφώθηκε» πάνω σε δέντρο.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο οδηγός του οχήματος κάτω υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες εξετράπη της πορείας του επί της Λεωφόρου Δενδροποτάμου στην Σταυρούπολη και έπεσε πάνω στο δέντρο.
Παρά τη σφοδρή σύγκρουση η οποία αποτυπώνεται και στο βίντεο, δεν χρειάστηκε, τουλάχιστον έως τώρα, η συνδρομή του ΕΚΑΒ. Αντιθέτως, στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες, προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο από το δρόμο – συνέπεια του τροχαίου.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.