

Για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε το απόγευμα σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης ενημερώνει με ανακοίνωσή της η αστυνομία, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης» και «στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».
Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη των δύο ατόμων διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τους υπευθύνους «δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κλειστά 5 σχολεία – Απολυμάνσεις λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, για προληπτικούς λόγους, πέντε σχολεία στην περιοχή της Ευκαρπίας, του.
Συνελήφθη 46χρονος ως ο φερόμενος δράστης για τη δολοφονία στη Ραφήνα
Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας με χαρακτηριστικά «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» συγκλονίζει την Αττική, αυτή τη.
Αραιές νεφώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα – Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από τις προμεσημβρινές ώρες οι.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μαρτύρων Σελεύκου και Σαλωνά του Ρωμαίου, Οσιομάρτυρος Λουκά εν Μυτιλήνη, Μυροφόρου Μαρίας του Κλωπά. Δεν.