

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, για προληπτικούς λόγους, πέντε σχολεία στην περιοχή της Ευκαρπίας, του δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, ενώ με μέριμνα της δημοτικής αρχής ειδικό συνεργείο προχωρά σε απολυμάνσεις των χώρων, όπου εντοπίζονται κρούσματα στρεπτόκοκκου.
Ειδικότερα, με απόφαση δημάρχου δεν θα λειτουργήσουν το 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας, το 1ο, 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία καθώς και το 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας.
Στο μεταξύ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε χθες διαγνωστικούς ελέγχους σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό του 3ου νηπιαγωγείου Ευκαρπίας και άλλων σχολικών μονάδων.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ηράκλειο: Σταθερό το γεωδυναμικό φαινόμενο με τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Νέα αυτοψία Λέκκα
Στις Βούτες βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, πραγματοποιώντας.
Τέμπη: Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κάλεσε ο Εφέτης Ανακριτής για κατάθεση σχετικά με την πυρόσφαιρα
Τον ομότιμο καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόρη Παπαγιάννη κάλεσε ο Εφέτης Ανακριτής.
Βόλος: Καθαρά τα νερά για κολύμβηση σε όλες τις πολυσύχναστες ακτές
Πεντακάθαρα και εξαιρετικής ποιότητας κρίνονται τα νερά της θάλασσας σε έξι πολυσύχναστες παραλίες του.
Συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική – Προηγήθηκε καταδίωξη
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν χθες, Πέμπτη στη σύλληψη τριών ανδρών μετά από δύο.