

Στη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου ο οποίος κατηγορείται ότι εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες εντός Καταστήματος Κράτησης προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε σχετική καταγγελία, το περιεχόμενο της οποίας πιστοποιήθηκε μετά από εξειδικευμένη έρευνα, με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος εκμεταλλευόμενος την υπηρεσιακή του ιδιότητα και θέση, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2023, εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες εντός Καταστήματος Κράτησης της Βόρειας Ελλάδας με σκοπό να τις προμηθεύσει σε έγκλειστους κρατούμενους, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας πιστοποιήθηκε η δράση του όταν εισήγαγε στο Κατάστημα Κράτησης 10,82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 4,9 γραμμάρια κατεργασμένη (σοκολάτα), ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 29 Ιουνίου, μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.
Σχετικά Νέα
Στη σύλληψη δύο ατόμων για αρπαγή 14χρονης από τη Φθιώτιδα προχώρησε η ΕΛΑΣ
Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός άνδρα 29 ετών και μιας γυναίκας 25 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί.
Τον μαχαίρωσε στην καρδιά και συνέχισε να μαζεύει φράουλες
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 24χρονου Αιγύπτιου στην Ηλεία, το μεσημέρι του.
Μετά από τρεις μέρες πήγαν να δουν το βρέφος που βρέθηκε στον Άλιμο οι γονείς του
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξακολουθεί να βρίσκεται το έξι μηνών βρέφος που εντοπίστηκε.