

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά τη χρήση μάσκας στα σχολεία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής πολίτες στη Θεσσαλονίκη.
H συγκέντρωση πραγματοποιείται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη νέα παραλία της συμπρωτεύουσας.
Πρόκειται για τη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τον ίδιο λόγο μέσα σε δύο εβδομάδες.
«Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, σε μάσκες και σε τεστ» είναι το σύνθημα σε ένα από τα πανό που αναρτήθηκαν στον χώρο της διαμαρτυρίας.
Μετά το τέλος των ομιλιών στη συγκέντρωση, οι πολίτες που συμμετείχαν θα πραγματοποιήσουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Μέσω των οδών Παύλου Μελά, Τσιμισκή και της πλατείας Αριστοτέλους θα κατέβουν στη λεωφόρο νίκης και θα επιστρέψουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Την πορεία θα επιβλέπουν αστυνομικές δυνάμεις.
Σχετικά Νέα
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.