

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 69χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη 42χρονη κόρη του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να απολογήθηκε πως σκότωσε την κόρη του επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, κάτι που είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.
Η απολογία του έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία, καθώς μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο- πιθανόν στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ανακριτής και εισαγγελέας μετέβησαν γι’ αυτόν τον λόγο στο νοσηλευτικό ίδρυμα και με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η παθούσα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα “έδειξαν” ασφυκτικό θάνατο.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Οικογένεια κατέληξε στο νοσοκομείο μετά το πασχαλινό τραπέζι σε ταβέρνα
Στο νοσοκομείο βρέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα πέντε άτομα της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.
Άρης Μουγκοπέτρος: Θα μηνύσει αυτόν που του έδωσε την κροτίδα αν δεν καταθέσει
Άρης Μουγκοπέτρος: Άφαντος παραμένει ο φίλος του που του έδωσε την κροτίδα, η οποία.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τεταρτη 23 Απριλίου
Τετάρτη 23 Απριλίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των Αγίων Θεοχάρους και.
Βόλος: 40χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, με θύμα μία 40χρονη.