

Παρ’ ολίγον να σημειωθεί άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο με οδηγό φορτηγού που χάνει τον έλεγχο του οχήματος, μετά το ασύλληπτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Μεσσηνία.
Η κολώνα που έριξε το φορτηγό έπεσε σε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς
Αυτή τη φορά, ένα φορτηγό που κινούνταν σήμερα το πρωί στις 7:00 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – στο ρεύμα προς ανατολικά – λίγο πριν το τούνελ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη διαχωριστική νησίδα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το βαρύ όχημα έριξε την κολώνα φωτισμού που βρισκόταν στο σημείο, η οποία έπεσε επάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, από το συμβάν δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που του ήρθε η κολώνα «στο κεφάλι» δεν θα πιστεύει στην τύχη του.
Λόγω του τροχαίου ατυχήματος και στα δύο ρεύματα του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα έως ότου απομακρυνθεί το όχημα και η κολώνα από το οδόστρωμα, με συνέπεια να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.
Σχετικά Νέα
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..
Τραγωδία στα Χανιά: 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 80χρονος άνδρας την Τρίτη (22/04/2025) στο Σκονίζο του δήμου Πλατανιά στα.
Αργοστόλι: Διασωληνωμένο παιδί μετά από πυρκαγιά σε σπίτι – Στο νοσοκομείο η μητέρα και το αδερφάκι του
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν, μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι τους στο Αργοστόλι.