

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, ο εργαζόμενος ενημέρωσε άμεσα τον επόπτη του και παρέδωσε το πορτοφόλι, το οποίο αποδόθηκε στην κάτοχο του.
Όπως είπε η κυρία που το έχασε, τα 150 ευρώ ήταν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει τα παιδιά της από τα κάλαντα των γιορτών.
«Έκανα το καθήκον μου σαν πολίτης»
«Εκεί που σκούπιζα χθες, δίπλα στη στάση Εθνικής Αμύνης, είχε πολλά νερά λόγω βροχής και φύλλα. Καθώς σκούπιζα είδα μέσα στα νερά το πορτοφόλι και εκείνη την ώρα πήγε να παρκάρει ένα αμάξι και αμέσως το πήρα για να μην παρασυρθεί. Εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι να κάνω και φώναξα τον συνάδελφο μου το ανοίξαμε μαζί , είδαμε τα χρήματ , τα έγγραφα και την ταυτότητα. Μετά από λίγο, πήρα τον επόπτη μου και του είπα ότι έρχομαι στην Ευαγγελίστρια να σας το δώσω. Βρήκαμε την γυναίκα, ήρθε το πηρέ με ευχαρίστησε και μου είπε ότι αυτά τα λεφτά ήτανε από τα παιδιά της, που τα είχανε μαζέψει στα κάλαντα και το είχε χάσει την προηγούμενη Τετάρτη. Έκανα το καθήκον μου σαν πολίτης και χαίρομαι πολύ που το παρέδωσα στην γυναίκα» τόνισε στο GRTimes, o εργαζόμενος καθαριότητας.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.