

Πέντε σκυλάκια εντόπισε νεκρά, σε αγροτική περιοχή της Νικήτης, στη Χαλκιδική, υπάλληλος του δήμου Σιθωνίας.
Σύμφωνα την Αστυνομία, τα ζώα δεν έφεραν εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ορισμένα είχαν τσιπάκια και θα κινηθεί η διαδικασία να βρεθούν οι ιδιοκτήτες.
Όπως αναφέρει το thestival.gr πρόκειται για αδέσποτους και δεσποζούμενους σκύλους και αναμένεται να ληφθεί βιολογικό υλικό το οποίο θα σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου των άτυχων ζώων.
Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κλειστά 5 σχολεία – Απολυμάνσεις λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, για προληπτικούς λόγους, πέντε σχολεία στην περιοχή της Ευκαρπίας, του.
Συνελήφθη 46χρονος ως ο φερόμενος δράστης για τη δολοφονία στη Ραφήνα
Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας με χαρακτηριστικά «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» συγκλονίζει την Αττική, αυτή τη.
Αραιές νεφώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα – Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από τις προμεσημβρινές ώρες οι.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μαρτύρων Σελεύκου και Σαλωνά του Ρωμαίου, Οσιομάρτυρος Λουκά εν Μυτιλήνη, Μυροφόρου Μαρίας του Κλωπά. Δεν.