

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το campus του ΑΠΘ μετά την ολοκλήρωση πορείας αντιεξουσιαστών κατά του νέου ποινικού κώδικα .
Άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους βγήκαν μέσα από το campus του ΑΠΘ και τη Σχολή Θετικών Επιστημών στην οδό Εθνικής Αμύνης και έβαλαν φωτιά σε κάδο στο οδόστρωμα μπροστά στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματας”.
Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικό όχημα για την κατάσβεση της φωτιάς, καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι άγνωστοι άρχισαν να εκτοξεύουν προς το μέρος τους μολότοφ, μάρμαρα , πέτρες, φωτοβολίδες και αλλά αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης
Σχετικά Νέα
Καρδίτσα: Προφυλακιστέος ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 24χρονος Καρδιτσιώτης, τον οποίο κατήγγειλε.
Θάνατος 56χρονου στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου, το μεσημέρι της.
ΑΑΔΕ: Διετές λουκέτο σε πέντε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διακοπή τροφοδοσίας σε 24
Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές.
ΣτΕ: Να εξομοιωθούν τα όρια αποχώρησης των στρατιωτικών δικαστών από την υπηρεσία με τους υπόλοιπoυς δικαστές
Αναγκαία είναι, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, η έκδοση νόμου προκειμένου να εφαρμοστεί.