Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που κατηγορήθηκαν για ληστεία σε βάρος 16χρονου

Οι δύο 20χρονοι έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τα όσα τους καταλογίζονταν στη Θεσσαλονίκη. Ο ένας αρνήθηκε την εμπλοκή του, στη ληστεία…

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι δύο 20χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι απείλησαν έναν 16χρονο, υποχρεώνοντάς τον να τους παραδώσει την μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας.

Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για ληστεία, απειλή, εξύβριση και πράξεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε ότι συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου. Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους αρνήθηκε την ουσιαστική συμμετοχή του στις πράξεις, ενώ ο άλλος παραδέχθηκε μόνο ότι ζήτησε από τον ανήλικο να του παραδώσει την μπλούζα, χωρίς να τον απειλήσει ή να τον εξυβρίσει.

Στον πρώτο επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης προσέγγισης αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ στον δεύτερο οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, όταν αγωνίζεται η ομάδα του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα