

Σε μια προσαγωγή προχώρησε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από χειροδικία ενός άντρα έναντι μιας μητέρας σε αστικό λεωφορείο που βρίσκονταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr αρχικά οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο εντός του λεωφορείου και στη συνέχεια ο άντρας χτύπησε την γυναίκα που είχε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη.
Άμεσα, μόλις ο οδηγός του αστικού αντελήφθη το περιστατικό σταμάτησε επάνω στην Εγνατία και κάλεσε την Αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και τον προσήγαγαν στον κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή μητέρα θα ασκήσει μήνυση εναντίον του.
Τέλος, μάρτυρες στο περιστατικό επιβεβαίωσαν στο GRTimes.gr πως η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο και η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιθετική με τη συμπεριφορά της.
Σχετικά Νέα
Πειραιάς: Εκδήλωση τιμής στην μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνεται στην πλατεία.
Άνω Λιόσια: Πώς σώθηκε ο 42χρονος «body builder» από τους αποφασισμένους εκτελεστές – Οι φόβοι για αντίποινα
Τις κινήσεις των δραστών που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο, στα Άνω Λιόσια.
Παπαδημητρίου για τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του: «Τα κέντρα εξουσίας να ξέρουν δεν θα λυγίσω»
Επίθεση με γκαζάκια έκαναν τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι του πρώην αναπληρωτή προέδρου του.
Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά: «Έριξε τόσες σφαίρες, έκατσε κάτω και ξαναγέμισε» συγκλονίζει η μητέρα της Σοφίας
Στις 29 Μαΐου ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το διπλό φονικό στην.