

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών ύστερα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη δυτική Θεσσαλονίκη, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Πρόκειται για έναν 43χρονο, ο οποίος, πρώτες πρωινές ώρες χθες (10-04-2025), αφού εισήλθε στην προαναφερόμενη επιχείρηση, με απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο.
Κατόπιν αναζητήσεων και, σε σύντομο χρόνο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αιχμηρό αντικείμενο, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό που αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του και ιατρική μάσκα που φορούσε για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.
Σχετικά Νέα
Προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το αεροσκάφος με το Άγιο Φως
Έφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το αεροσκάφος που μετέφερε από τα Ιεροσόλυμα την ελληνική.
Καμπανάκι για τη χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών – «Κίνδυνος ακρωτηριασμού»
Για τη χρήση βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης, προειδοποιεί η Πυροσβεστική υπενθυμίζοντας τους κινδύνους.
Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως
Στην Αττική γη έφτασε λίγο μετά τις 19:30 το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα..
-
Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα – Πού ξεπέρασε τους 28 βαθμούς
Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στη χώρα το Μ. Σάββατο από το πυκνό δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών.