

«Σε μια δύσκολη χρονιά δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταματήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη η χώρα», τονίζει ο τέως υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων, που ζουν στο εξωτερικό, έγινε νόμος του κράτους με 288 ψήφους», υπενθυμίζει σε άρθρο του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και εστιάζει στην ψήφο των νέων που έφυγαν από την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης.
«Η ψήφος του brain drain είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα επιστροφής, επισημαίνει και κάνει λόγο για διακομματική πρόκληση, ώστε η εφαρμογή του νόμου να αποτελέσει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και συμμετοχής του παγκόσμιου ελληνισμού, σε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας».
Σχετικά Νέα
Briefing Παύλου Μαρινάκη σε πολίτες: Οι εκλογές το 2027, το Final Four και το Whatsapp
Σε απορίες πολιτών για το… final four, τις εκλογές, την αγαπημένη του εφαρμογή (app).
Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος και προβάδισμα της ΝΔ με 30,6% – Πρώτη φορά χάνει «έδαφος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Είναι η πρώτη δημοσκόπηση, αυτή της Marc για το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα (17/5/25), που.
Α. Σαμαράς: Οι εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα είναι ραγδαίες και ανησυχητικές
Έντονα επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εμφανίζεται ο πρώην.
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζομαι, τελειώνει τα ολιγοπώλια των τραπεζών, των ακτοπλοϊκών, της εμπορίας τροφίμων, της ενέργειας, της υγείας
«Η άποψη μου είναι ότι αυτό το σύστημα εξουσίας που μας κυβερνά, είναι κυνικό.