

Kλείδωσαν όπως φαίνεται οι επιλογές του πρωθυπουργού για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.
Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες αύριο το μεσημέρι αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις
Η βασική δομή της κυβέρνησης δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές καθώς κρίνεται πως αυτή έχει ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κυρίως τον τελευταίο χρόνο, αρχής γενομένης από τον Έβρο τον περασμένο Φεβρουάριο, την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού.
Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδια πληροφορίες θα υπάρξουν μετακινήσεις υπουργών σε άλλα χαρτοφυλάκια, ίσως και έξοδος για κάποιους από το κυβερνητικό σχήμα.
Παράλληλα αναμένεται να αναγνωριστεί η συνεισφορά κάποιων υφυπουργών για την αντιμετώπιση προβλημάτων στον τομέα τους, με την αναβάθμιση τους.
Ταυτόχρονα αναμένεται και η είσοδος αρκετών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως σε θέσεις υφυπουργών.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.