Θάνατος διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί του τροχαίου

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 66χρονο Κωνσταντίνο Χρυσαγή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ να χάνει τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί στο τροχαίο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα