Τετράωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ σε όλα τα ΜΜΕ στις 11:30

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 11 π.μ., στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, κηρύχθηκε 4ωρη στάση εργασίας από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας για αύριο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. για τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η στάση εργασίας αφορά όλους τους δημοσιογράφους σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Για τη συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση απαραίτητη είναι η επίδειξη της θεωρημένης δημοσιογραφικής ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 11 π.μ., στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα