

Η χώρα μας θρηνεί τον χαμό 57 ανθρώπων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη με την σταθμάρχη Νέων Πόρων να αποτρέπει μια μεγαλύτερη τραγωδία.
Η συγκεκριμένη σταθμάρχη που ήταν βάρδια στους Νέους Πόρους έδωσε προτεραιότητα στο μοιραίο εμπορικό που συγκρούστηκε με το Intercity 62 και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.
Η σταθμάρχης που μένει σε προάστιο της Λάρισας, 13 μέρες μετά την τραγωδία προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Είχε πιάσει δουλειά περίπου 3 μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.
Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, λίγες μέρες μετά την τραγωδία η σταθμάρχης Νέων Πόρων φέρεται να έλεγε: «Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό».
Πρόκειται για μια γυναίκα κάτω των 30 ετών, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της, η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της το μοιραίο βράδυ δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη.
Η ψυχολογική της κατάσταση, ωστόσο, είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.
Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει…Είναι ακόμα σοκαρισμένη».
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.