

Στην εντατική νοσηλεύεται ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) δέχθηκε τουλάχιστον 17 μαχαιριές από δύο νεαρούς (26 και 19 χρόνων) μετά από διαπληκτισμό για τη σειρά σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο επιχειρηματίας έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία ενώ έχει σοβαρό τραύμα στη μηριαία αρτηρία από μαχαίρι, ενώ δέχθηκε 17 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Οι δύο νεαροί αμέσως μετά τη συμπλοκή διέφυγαν με μαύρο αυτοκίνητο προς την Εκάλη. Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, και συνοδηγός ήταν ο 26χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματικής βλάβης αλλά και για το νόμο περί όπλων.
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς θέλουν να τον συλλάβουν πριν λήξει η προθεσμία του αυτοφώρου, ενώ έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας όπου είναι καταγεγραμμένο όλο το επεισόδιο. Παράλληλα, έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον του 26χρονου αλλά και γείτονες του.
Εν τω μεταξύ, ο 19χρονος τον οποίο συνέλαβε η αστυνομία στο σπίτι του, οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο (29/10) στον εισαγγελέα όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.