

Την “MRP TAVROS ΑΕ” ανακήρυξε ως Πλειοδότη για την αξιοποίηση του ακινήτου των πρώην αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), κατά την σημερινή του συνεδρίαση.
Υπενθυμίζεται ότι η οικονομική προσφορά της “MRP TAVROS ΑΕ” είναι συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.
Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, η δε σύμβαση θα υπογραφεί μετά από την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο των πρώην αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου έχει επιτρεπόμενες χρήσεις γης “Πολεοδομικού Κέντρου”, από τις οποίες προκύπτουν σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, παρέχοντας στους επενδυτές την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια ευρύτατη λίστα τον πιθανό τρόπο ανάπτυξής του.
Στο ακίνητο βρίσκεται χαρακτηρισμένο ένα κτίριο ως νεώτερο μνημείο με εμβαδόν 837 τ.μ. Mετά την αποκατάστασή του θα αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή και σημείο αναφοράς ανάλογα με τις χρήσεις που θα δεχθεί.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ κήρυξε άγονο τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.