

Η Επιτροπή Καταγραφής συστάθηκε ήδη, μετά και την επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Από σήμερα κιόλας ξεκινούν τα κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ). και του δήμου Αχαρνών τις αυτοψίες και τις καταγραφές των μερικών ή ολικών ζημιών σε οικίες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη φωτιά. Στο πλαίσιο αυτό οι πληγέντες θα μπορούν με μια αίτηση να καταγράφονται, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ελέγχου για την αποζημίωσή τους.
«Σε αυτή τη δύσκολη για την πόλη συγκυρία, προσπαθούμε παράλληλα με την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες συνδημότες μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βρεττός.
Σχετικά Νέα
Τέμπη: Νέα δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με φόντο τη σύμβαση 717
Λίγες ώρες πριν κατατεθούν οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Νάξος: Το Super Runner Jet δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω θυελλωδών ανέμων, αποκολλήθηκε η άγκυρα
To Super Runner Jet αδυνατεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου. Στο πλοίο επιβαίνουν.
Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο που «έπνιξε» την Αττική και την Κρήτη
Ανάσα για τους κατοίκους της Αττικής και της Κρήτης τις επόμενες ώρες καθώς υποχωρεί.
Ένοπλη επίθεση στα Άνω Λιόσια – Γάζωσαν όχημα με καλάσνικοφ
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω.