

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά βαριά εκτεθειμένος από την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.
Σχολιάζει ότι “λίγη σημασία έχει πια, αν κατόπιν εορτής παραιτήσει την υπουργό του. ‘Αλλωστε η κα Μενδώνη ό,τι έκανε το έκανε κατ’ εντολήν του”. Ειδικότερα αναφέρει ότι “κατ’ εντολήν του ακύρωσε τη προκήρυξη διαγωνισμού για να αναθέσει τη Διεύθυνση του Εθνικού στον κ. Λιγνάδη. Κατ’ εντολήν του έβγαλε ανακοίνωση για να διαψεύσει τις “φήμες” όπως έγραφε. Κατ’ εντολήν του έκανε πως δεν είδε τη καταγγελία του Νίκου Σ. στις 6 του Φλεβάρη και πως δεν άκουγε όλες αυτές τις μέρες την κατακραυγή των ανθρώπων της τέχνης. Κατ’ εντολήν του τέλος, έκανε στροφή 180 μοιρών, μόνο όταν έμαθαν ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά θύματος για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί”.
“Ελπίζουμε”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, “τουλάχιστον αυτή τη φορά, να μη ξαναδούμε κατ’ εντολήν του, βουλευτές της ΝΔ στο δικαστήριο να υπερασπίζονται τον κατηγορούμενο, όπως συνέβη με τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Νίκο Γεωργιάδη”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
N.Ανδρουλάκης: Προσβάλλει τον ελληνικό λαό η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων
«Η εθνοκάθαρση σε βάρος του παλαιστινιακού λαού πρέπει να σταματήσει» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
ΣΥΡΙΖΑ: Aνενημέρωτος ή πολιτικός απατεώνας o Κικίλιας αν επιχειρεί να καπηλευτεί το έργο του αείμνηστου Σαντορινιού
«Ο κ. Κικίλιας με περίσσιο θράσος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega και αφού.
Ν. Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ βάζει στο στόχαστρο την πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών
Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πως δεν θα επιδιώξει να κάνει.
ΝΔ για παραβατικότητα ανηλίκων: Οφείλουμε να είμαστε δίπλα με πολιτικές που τα στηρίζουν στην πράξη
«Η παραβατικότητα των ανηλίκων είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της εποχής. Η αντιμετώπισή.