ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Επιστρέφουμε τα περί ψεύδους στη ΝΔ και καλούμε τον κ. Ρωμανό να ακούσει απόσπασμα από συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με το οποίο επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπαγωγή του καφέ σε ΦΠΑ 24% .

Η ΝΔ δια του εκπροσώπου της Νίκου Ρωμανού σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της αλήθειας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σνώ υποστήριξε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ο,τιδήποτε για τον σερβιριζόμενο καφέ.

Η Κουμουνδούρου επανέρχεται στο ζήτημα απαντώντας στον κ. Ρωμανό ότι εκτόξευσε γραφικές κατηγορίες κατά του κ. Κασσελάκη και τον καλεί να ακούσει σχετικό ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξη του πρωθυπουργού που λέει ότι «θα πράξει τα δέοντα» για την τιμή του καφέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Νέα Δημοκρατία διά του κ. Ρωμανού, εκτόξευσε γραφικές κατηγορίες κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για «διαστρέβλωση της αλήθειας» και «μαύρη προπαγάνδα», επειδή απλώς ανέδειξε το προφανές και αυταπόδεικτο: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέβασε τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ στο 24%, έναντι 13% ως τώρα.

Ο κ. Ρωμανός καλά θα κάνει να φτιάξει έναν κρύο καφέ και να ακούσει στο ηχητικό που ακολουθεί τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές εβδομάδες να λέει από ραδιοφώνου (Παραπολιτικά FM) ότι «θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη» την άνοδο της τιμής του καφέ διεθνώς και ότι «θα πράξει τα δέοντα για το ζήτημα». Να υπόσχεται, δηλαδή, ψευδώς, ότι θα διατηρήσει τον ΦΠΑ στο 13%.

 

Επιστρέφουμε λοιπόν τα περί ψεύδους στη ΝΔ, και σημειώνουμε: το ψέμα είναι το βασικό εργαλείο όσων νομίζουν ότι μπορούν να εμπαίζουν τους πολίτες επ’ άπειρον και χωρίς αντίλογο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα