

Με ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον Χρήστο Καλογρίτσα ότι προσπαθεί να μετατρέψει μια αστική διαφορά σε πολιτικό θέμα, με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι το Μέγαρο Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς βρισκόντουσαν πίσω από τη σύναψη εικονικής σύμβασης της εταιρείας “Τοξότης” συμφερόντων Καλογρίτσα- ύψους 3 εκατ. ευρώ- με την κατασκευαστική εταιρεία CCC. Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα χρήματα θα διατίθεντο προκειμένου ο Καλογρίτσας να λάμβανε μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το καλοκαίρι του 2016.
Από την πλευρά της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταλάβει το προβλεπόμενο τίμημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν.
Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι.
Σχετικά Νέα
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..