

«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας σήμερα (13.05.25) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κι αναφερόμενος το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δημήτρη Καρώνη, για τα Τέμπη.
«Είχαμε δυνάμεις εντός και εκτός, που επιθυμούσαν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης» δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας, τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί στο διαδίκτυο 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί από χώρα του Εξωτερικού που ενημέρωναν για τα Τέμπη.
Σχολιάζοντας την στάση του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να υιοθετεί τερατολογίες και να καταθέτει πρόταση μομφής για να πέσει η κυβέρνηση.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Φλωρίδης κάλεσε την αντιπολίτευση να αφήσει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο να αποφανθεί για την υπόθεση των Τεμπών.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Σ. Φάμελλος: Με ευθύνη Μητσοτάκη στοχοποιούνται και φιμώνονται δημοσιογράφοι
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.