

Η νέα παρέμβαση του κ. Σαμαρά, που αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την προεκλογική του απάτη σε κεντρικά ζητήματα όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «εάν οι εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ. δεν είχαν επίπτωση στην κοινωνία και σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα ήταν απλά πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη», όμως «δυστυχώς, το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα της χώρας».
«Όσο για την εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη», σχολιάζει, τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφίες)
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε με το πλοίο της γραμμής για την Τήνο, όπου.
Γ. Καραμέρος: Αυτό το Πάσχα θα είναι το ακριβότερο όλων των εποχών λόγω των καρτέλ της αισχροκέρδειας
«Ημέρες κατάνυξης αλλά και προβληματισμού καθώς αυτό το Πάσχα θα είναι το ακριβότερο όλων.
Β. Κικίλιας: Το λιμάνι του Πειραιά ενισχύθηκε με 50 στελέχη του λιμενικού – «Υποχρέωσή μας η εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών»
Την υποχρέωσή του ως υπουργός Ναυτιλίας να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι επιβάτες στα λιμάνια,.
Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός και οι αντιδράσεις – Αναλύσεις ειδικών στην ΕΡΤ
Όρους και κανόνες οργάνωσης του θαλάσσιου χώρου έθεσε η Ελλάδα, με την ανακοίνωση του.