

Προσπάθεια «να στρέψει τη δημόσια συζήτηση σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα κρίσιμα θέματα που διαχειρίζεται», καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με ανακοίνωσή του.
Ακολούθως υποστηρίζει:
– Από το μπάχαλο με τις ανύπαρκτες ΜΕΘ, αφού έξι μήνες η κυβέρνηση αρίστων του κ. Μητσοτάκη δεν έκανε απολύτως τίποτα εκτός από το να αυτοθαυμάζεται με αποτέλεσμα το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκει το ΕΣΥ ανοχύρωτο και τους πολίτες στην τύχη τους.
– Από το μπάχαλο με τα σχολεία που άνοιξαν με 27 μαθητές ανά τάξη, χωρίς τεστ και με μάσκες αερόστατα, με αποτέλεσμα να κλείνει το ένα μετά το άλλο από κρούσματα κορωνοϊού.
– Από το χάος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπου διαψεύσθηκαν όπως αναμενόταν οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη από την 1η Αυγούστου για αύξηση των δρομολογίων, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται καθημερινά εν μέσω πανδημίας με κίνδυνο της δημόσιας Υγείας.
Καταλήγοντας αναφέρει ότι “επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τη δυνατότητα σύνθεσης και συμφωνίας κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιμένει τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για να δώσουν μαζί τη μάχη για τη συνεργασία ανάμεσα στη χώρα μας και τη Βόρεια Μακεδονία. Μέχρι τότε, ας ασχοληθούν με το χάος που έχουν δημιουργήσει”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για αναφορά του ονόματός του σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων
Έγκληση στις εισαγγελικές αρχές, υπέβαλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζητά.
Σ. Καλαφάτης: «Τεχνητή Νοημοσύνη και brain gain, ένα ευρωπαϊκό και ελληνικό στοίχημα»
Με επίκεντρο την έρευνα, την τεχνητή νοημοσύνη και την επιστροφή επιστημών στον ευρωπαϊκό χώρο,.
Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Χρήστο Ροκόφυλλο
Με βαθύ σεβασμό και θλίψη το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον πρώην υπουργό του κόμματος Χρήστο.
Στ. Κασσελάκης: Το Κίνημα Δημοκρατίας είναι το σπίτι κάθε εργαζόμενου, κάθε ανέργου, κάθε αυτοαπασχολούμενου, κάθε τίμιου επιχειρηματία
Προτάσεις και δεσμεύσεις για την υγεία, την παιδεία, τον πρωτογενή αλλά και τον δευτερογενή.